Meny

Offert

Om Ellfolk Bygg AB

Ellfolk Bygg AB är ett byggföretag som finns i Södermanland och som startades 1979.

Äger företaget gör Johnny Ellfolk och vi har idag ca 50 anställda.

 

Ellfolk Bygg AB - logoHur vi jobbar

Vi är ett sammansvetsat team där själen och hjärtat är nyckeln till företagets utveckling. Det är en styrka att vi är ett gäng som har kul tillsammans! Vi kör alltid med raka puckar, det ska vara högt i tak. God stämning, i ett väl fungerande företag, är en grundförutsättning för att vi

ska kunna utföra vårt arbete så att kunden blir nöjd. Vår ambition är att alltid vara bäst!

 

Vi erbjuder bredd och kunskap och vi utför allt från det riktigt lilla till stora industriprojekt och kommunala satsningar. Ute på fältet arbetar vi alltid i självständiga tvåmannateam som har såväl kundkontakt som samordningsansvar. För att ständigt utvecklas varvar vi inom de olika delarna av verksamheten. På så sätt är vi hela tiden skärpta och undviker slentrian och slarv.

 

Utveckling

Ellfolk bygg har utvecklats med ca 30% per år till dagens ca 150 miljoner kronor i omsättning. Antalet anställda har ökat från drygt 10 till dagens 50, och kundunderlaget är ständigt stigande. Så visst kan vi med all rätt kalla oss ett tillväxt företag!

 

Bygg, måleri, smide och mark

Snickare med servicebilar

Målare  med servicebilar 

Smeder med servicebilar

Mark killar med lastmaskiner grävmaskiner

 

Utmärkelser

Vårt arbete har bland annat inneburit att vi under 2003-2010 har fått ta emot många mycket hedrande utmärkelser. Dagens Industri har utsett oss till Gasellföretag fyra år i rad och Veckans Affärer har utnämnt oss till ett av landets mellan 200-300 Superföretag tre år i rad.  Årets företagare 2006 samt årets marknadsprofil. Detta är flera erkännanden som vi är väldigt stolta över och som visar att du som kund kan ha fullt förtroende för oss.

 

Dags att bygga om?

Om ni funderar på att bygga om eller ut, renovera eller rusta upp, tveka inte utan kontakta oss!